Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age II

Dragon Age II fjernet fra Steam

Problemer i forhold til Legacy-utvidelsen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange husker kanskje at Cryteks actionperle Cysis 2 ble fjernet fra Valves populære Steam-plattform fordi spillet angivelig brøt mot Valves retningslinjer for tjenesten. Nå kan det se ut som historien har gjentatt seg for rollespillet Dragon Age II.

I forbindelse med lanseringen av den nylig annonserte Legacy-utvidelsen har nemlig Dragon Age II stille blitt fjernet fra Steam. Dette bærer likheter med situasjonen rundt Crysis 2, der uoverensstemmelsene også skal ha dreid seg om distribusjonen av tilleggspakker og utvidelser til spillet.

Utviklingen er beklagelig sett med oss spilleres øyne og vi i redaksjonen krysser fingrene for at EA, Valve og Bioware kan komme til en enighet rundt dette innen lanseringen av det omfattende nettrollespillet Star Wars: The Old Republic.

Legacy-utvidelsen til Dragon Age II ble imidlertid sluppet i dag på alle spillets plattformer, og kan lastes ned fra Xbox Live og PSN, i tillegg til PC-plattformer som ikke er Steam.

Hva tenker dere? Har Valve for strenge regler på Steam, eller leter EA bare etter unnskyldinger for å heller slippe spillene på sin egen Origin-tjeneste?

Dragon Age II
Dragon Age IIDragon Age II

Relaterte tekster

Dragon Age IIScore

Dragon Age II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Figurdrevet rollespill med actionorientert kampsystem. Ingar har satt seg godt til rette med Biowares rollespilloppfølger. Her er dommen...Loading next content