Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Dragon Age-forfatter forlater Bioware

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da har vi kommet til den delen av spillåret igjen. Utviklerene tar inn nytt personell, samtidig som de sier farvel til gamle kjente. Denne gangen har turen kommet til Biowares David Gaider.

Gaider har blant skrevet karakterene Jolee Bindo, HK-47 og Carth Onasi fra Star Wars: Knights of the Old Republic. Han er også kjent som en av hovedmennene bak Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark og Dragon Age-serien. Vi visste allerede at han ikke ville jobbe med Dragon Age-serien lengre, men nå vet vi altså at han også avslutter sitt 17 år lange arbeidsforhold med Bioware.

Hva han skal finne på nå vet vi ikke, men vi tviler i alle fall på at han slutter med novelleskrivingen sin.

Dragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...Loading next content