Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Dragon Age-skaper forlater Bioware

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter hvert førte til at utviklerne i Bioware Montreal ble flyttet over til andre EA- og Bioware-studioer. Nå er ikke dette et lignende tilfelle, men det vil nok uansett vekke en del uro hos Dragon Age-fansen.

Mike Laidlaw, Dragon Age-serien sin "creative director", kan nemlig fortelle at han nå slutter etter fjorten år hos studioet. Mannen som har jobbet med både Jade Empire, Mass Effect og altså Dragon Age-serien sier han forlater studioet med blandede følelser. Han er stolt og takknemlig over å ha fått jobbet med en rekke talentfulle mennesker, og skapt et såpass populært univers. Laidlaw har troen på at serien er i gode hender, og han gleder seg til å se hva fremtiden bringer for den (vi mangler jo egentlig bare den skikkelige annonseringen av det nye spillet i serien). Nå gleder han seg uansett mest til å få litt fritid slik at han kan spille gjennom mange av de fantastiske spillene som har kommet mens han har vært travelt opptatt med å utvikle sine egne spill, noe han vel egentlig fortjener etter fjorten år med knallhard jobbing for det berømte studioet. Så får fremtiden vise hvordan Dragon Age klarer seg uten han.

Dragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...Loading next content