Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Ball Xenoverse 2

Dragon Ball Xenoverse 2 annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går offentliggjort Bandai Namco og Toei Animation ennettside som tellet ned til noe Dragon Ball-relatert, men nå kan det virke som om de alllerede har avslørt hva den var for.

Nå har de nemlig annonsert at Dragon Ball Xenoverse 2 er på vei. Dimps vil, som med originalen, stå for utviklingen, og lover en rekke forbedringer. I annonseringstraileren under ser vi blant annet at vi får utforske en ny by, samt enda flere muligheter for å tilpasse karakterene våre. Vi får også noen hint til historien i spillet ved at vi ser elementer fra både fiilmene Bardock: The Father of Goku, The History of Trunks og Lord Slug.

Foreløpig vet vi bare at spillet vil slippes i statene til høsten. De har ikke offentliggjort en europeisk lanseringsdato enda, men siden de nevner 30-årsjubileet vil det forhåpentligvis slippes i løpet av året her også. Heldigvis lover de mer informasjon på neste måneds E3-messe så kanskje får vi vite det der.

HQ

Relaterte tekster

0
Dragon Ball Xenoverse 2Score

Dragon Ball Xenoverse 2

ANMELDELSE. Skrevet av Brandon Green

Vi tvilte aldri på at Dragon Ball Xenoverse 2 ville bli et godt Dragon Ball-spill, men er det det beste? Vi har satt karakter...

1
Beta-gameplay fra Dragon Ball Xenoverse 2

Beta-gameplay fra Dragon Ball Xenoverse 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Dragon Ball Xenoverse 2-betaen ble avsluttet i går, og vi har naturligvis passet på å spille litt. Hvis du ikke fikk anledning til å teste den selv, kan vi kanskje trøste...Loading next content