Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot går tilbake til begynnelsen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dragon Ball: Project Z har vært en liten, mystisk sak etter at CyberConnect annonserte spillet. Utviklerne holdt seg i hovedsak til å si at dette vil forlate slåssespillsjangeren for å bringe det elskede universet over til rollespillverden. Slikt betyr ofte et større fokus på historie, så da passer det jo godt å dra tilbake til begynnelsen.

Nå har de nemlig annonsert at det virkelige navnet til spillet er Dragon Ball Z: Kakarot, noe som vel får mange av dere til å forstå hva som står i fokus. Traileren vi har fått gir utelukkende glimt av sekvenser tatt ut av animeseriens første sesonger men en rekke ikoniske møter og kamper. Dere som fryktet at det bare ville bli prat i et rollespill kan helt klart også slappe av, for verken ansikter eller omgivelser får være uberørt særlig lenge.

HQ
Dragon Ball Z: Kakarot

Relaterte teksterLoading next content