Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest Builders 2

Dragon Quest Builders-studio jobber nå på noe nytt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dragon Quest Builders-serien ble ganske populær, og begge kapitlene har klart å selge flere millioner eksemplarer i hele verden, noe som vil få flere til å tro at studioet jobber på et tredje kapittel.

Men det er faktisk ikke tilfellet. I et intervju med V-Jump (via Siliconera) forteller produsent Takuma Shiraishi at teamet nå jobber på noe helt nytt, og at det derfor ikke er sikkert når, eller om de i det hele tatt vender tilbake til Builders.

"We're making preparations for a game different from Dragon Quest Builders. Please wait just a little, er, actually a while longer, for an announcement."

Dragon Quest Builders 2

Relaterte tekster

1
Dragon Quest Builders 2Score

Dragon Quest Builders 2

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Endelig er oppfølgeren til et av de mest sjarmerende byggespillene her. Peter har kastet seg ut i Dragon Quest Builders 2 og han har hatt vansker med å stoppe!Loading next content