Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI S Definitive Edition-demo ute nå til PS4, Xbox One og PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den 4. desember kommer Dragon Quest XI S: Exhoes of an Elusive Age - Definitive Edition (litt av en munnfull) til flere plattformer enn Switch. I dag har en spillbar demo blitt sluppet til PC, PlayStation 4 og Xbox One, som byr på ti timer med japansk rollespill.

Det som er nytt i denne utgaven er muligheten til å øke hastigheten på tiden under kamp, muligheten til å velge mellom japansk og engelsk stemmeskuespill, et symfonisk soundtrack og fotomodus. Det kommer også nye karakter-historier, et forbedret crafting-system og muligheten til å spille i 2D som et klassisk Dragon Quest-spill (anbefales!).

All progresjon lagres dersom du skulle bestemme deg for å kjøpe spillet, og du belønnes også med tre Seed of Skill som gir ekstra skill points. En trailer for demoen finner du nedenfor.

HQ
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive AgeDragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive AgeDragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Relaterte tekster

0
Dragon Quest XI S får en demo

Dragon Quest XI S får en demo

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I fjor fant vi ut at Switch-versjonen til Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age skal hete Dragon Quest XI S, og nå har Square Enix avslørt under deres Dragon Quest...Loading next content