Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 blir fire ganger så stort som originalen

Med nye monstere, smartere Pawns og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om nattens Capcom Showcase ikke innehold noen overraskelser fikk vi i alle fall litt mer informasjon om spill vi allerede visste om. Det siste spillet i rekken var Dragon's Dogma 2.

For produsenten Hideaki Itsuno gikk foran kamera og fortalte at Dragon's Dogma 2 blir omtrent fire ganger så stort som det første spillet. Ikke at det er størrelsen som teller. Itsuno-san avslørte og viste også at spillet ikke vil ha multiplayer, men i stedet bringe tilbake Pawn-systemet i ny og bedre form. Om du ikke vet det er Pawns enkelt sagt datakontrollerte partnere som skal oppføre seg litt som ekte personer ved å gjøre smarte ting i kamper, og i oppfølgeren skal de visstnok også være mer behjelpelige når det er fred og ro ved å blant annet finne skjulte steder og skatter.

Han forteller også litt om noen av de nye rasene i spillet og hvordan RE Engine lar dem gjøre både verdenen og skapningene langt mer detaljerte. Sistnevnte har vel vært veldig klart fra første stund, noe som også fremheves i videoen under.

HQ

Relaterte teksterLoading next content