Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 viser 9 minutter med spilling

Vi har tatt en titt på spillets klasser, kamp og mye mer i dette dypdykket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har kanskje ikke engang en lanseringsdato for Dragon's Dogma 2 ennå, men det ser allerede lovende ut. På Tokyo Game Show viste Capcom frem ni minutters gameplay, og spillets regissør Hideaki Itsuno gikk gjennom hva vi får se.

Dragon's Dogma 2 Capcom viste frem de fire startklassene, også kjent som basisyrkene. Disse er Fighter, Archer, Thief og Mage. Du kan på en måte mikse og matche disse yrkene i avanserte yrker, som Mystic Spearhand og Magick Archer. Slik det ser ut, er alle klassene jordnære og har en lignende følelse som i det opprinnelige spillet.

Vi fikk også se litt kamp og utforskning. Siden kartet er fire ganger så stort som i originalen, ser det ut til at utforsking kommer til å få mye større prioritet denne gangen. Ta en titt på dypdykket nedenfor og gi oss beskjed om hva du synes.

HQ

Relaterte teksterLoading next content