Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon's Dogma

Dragon's Dogma blir animeserie på Netflix

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har fått to sesonger av Castlevania, mens både Devil May Cry og Resident Evil er på vei. Man kan altså så at Netflix og Capcom har vært meget ivrige på å samarbeide, og de har ikke tenkt å stoppe med det første.

Nå kan de nemlig fortelle at det kommer en animeserie basert på Dragon's Dogma også. Det eneste vi får vite utenom det er at Sublimation har fått jobben med å lage serien og at i alle fall den grunnleggende historien vil følge spillet ved å følge en person som fikk hjertet sitt stjålet av en drage. Vi kan altså forvente oss veldig mye Capcom, samt The Witcher, på Netflix de neste årene.

Hvilke andre spill burde streamingselskapet lage serie av?

Dragon's Dogma

Relaterte tekster

Dragon's Dogma: Dark ArisenScore

Dragon's Dogma: Dark Arisen

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Jeg spente på meg sverdbeltet, slang kappen over skulderen og satte meg ned med utvidelsen Dragon's Dogma: Dark Arisen...

Dragon's DogmaScore

Dragon's Dogma

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Capcom er fulle av gode ideer, men klarer de å omsette? Vi har satt karakter på Deres nyeste rollespillprosjekt...Loading next content