Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deadrop

DrDisrespects Deadrop-spill skifter oppdateringssyklus

Tittelen vil nå motta større, sjeldnere oppdateringer i stedet for mindre, hyppigere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Midnight Society, spillutviklingsstudioet grunnlagt av DrDisrespect, har kunngjort at det vil skifte oppdateringssyklus for spillet sitt, Deadrop, fremover. Spillet vil ikke lenger få hyppige, mindre oppdateringer som fans kan sjekke ut og gi uttrykk for sine meninger om, men vil i stedet få større som forventes å legge til mye mer virkningsfullt innhold om gangen noen ganger i året.

HQ

Som avslørt av Guy "DrDisrepect" Beahm i en video på Twitter er dette en del av en utvidelsesinnsats nå som spillets fundament er konstruert, og at disse oppdateringene nå kommer på en tre-månedlig basis.

Når det gjelder hvilke nye tillegg som kommer i neste serie med "øyeblikksbilde" -oppdateringer blir vi fortalt at det vil være rustning og hjelmer som lar spillerne vise ansiktsanimasjoner, sammen med førstehjelpsgjenstander, et nytt område, taktiske kastbare gjenstander og mer.

Midnight Society har ikke satt en fast utgivelsesdato for neste "øyeblikksbilde".

Deadrop

Relaterte teksterLoading next content