Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Dreamfall - Den Lengste Reisen 2

Alle adventure-elskere kjenner til Den Lengste Reisen fra den norske utviklergruppen Funcom som kom for noen år tilbake! Spillet ble mottatt med stor hyllest og fikk gode kritikker verden over. Det var dette spillet som satte Norge på kartet. Mer innafor!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Alle adventure-elskere kjenner til Den Lengste Reisen fra den norske utviklergruppen Funcom som kom for noen år tilbake! Spillet ble mottatt med stor hyllest og fikk gode kritikker verden over. Den Lengste Reisen var det spillet som satte Norge på kartet for utvikling av spill.

Det franske selskapet Micro Application annonserte nylig at de vil stå for publiseringen og utgivelsen av spillet Dreamfall - Den Lengste Reisen i Europa, Australia, New Zealand, den fransktalende delen av Canada. Mens Funcom vil gjøre dette i Nord og Sør Amerika, Norden og Asia. Så kommer vi til det spørsmålet alle adventurefans stiller seg ... når kommer spillet? Jo det vil komme høsten 2005. Så mens vi venter kan det kanskje være en ide og gjennomføre det første spillet en gang til slik at ventetiden blir en liten smule kortere.

Stay tuned for more ...!Loading next content