Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dreams

Dreams får en Story Mode bestående av tre forskjellige historier

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig kunne Media Molecule endelig avsløre at deres ambisiøse spill Dreams vil lanseres den 14. februar etter å ha vært tilgjengelig via Early Access på PlayStation 4 i snart et år. Det som har tatt ekstra tid har både vært finpussingen av verktøyene og singleplayerkampanjen, som studioet selv har utviklet med disse.

Og nå vet vi litt mer om denne kampanjen. Via en helt ny trailer, som du kan se nedenfor, får vi vår første kikk på denne Story Mode, som består av tre forskjellige historier, som etter hvert blir bundet sammen.

Det er altså tre separate sett spillmekanikker, og tre forskjellige sjangere, som alle bindes sammen i én samlet fortelling.

Gleder du deg?

HQ
Dreams

Relaterte tekster

1
DreamsScore

Dreams

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at det ikke finnes et mer passende navn til Little Big Planet-skapernes nyeste spill, for her oppfylles drømmene til både skapere og spillere.Loading next content