Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Drømmefall: Den Lengste Reisen

Drømmefall fortsettes

Når Ragnar Tørnquist får tid...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ragnar Tørnquist er mannen bak historiene i blant annet Drømmefall og Den Lengste Reisen. I sitt siste blogginnlegg kan vi lese at det ikke er helt kroken på døra for den episodebaserte fortsettelsen til Drømmefall. Spillet fra 2006 sluttet med gigantisk hjertet-i-halsen-scene, og to år senere begynner fansen å lure på hva som skjer videre. "Prosjektet er i øyeblikket nedprioritert, men det er ikke lagt ned", skriver han.

HQ

"Heldigvis for meg, og kanskje uheldigvis for dere, vil det ikke skje noenting med verken Drømmefall eller Den Lengste Reisen før jeg er direkte involvert, og i øyeblikket fylles dagene med The Secret World (og et par andre ting som jeg ikke kan snakke om)."

Dermed er det bare å smøre seg med tålmodighet - avslutningen kommer når den kommer.

Drømmefall: Den Lengste Reisen
Drømmefall: Den Lengste Reisen
Drømmefall: Den Lengste Reisen

Relaterte tekster

0
Drømmefall: Den Lengste ReisenScore

Drømmefall: Den Lengste Reisen

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Norske Funcom dyppet en stor pensel i malingspannet for seks år siden, og malte et fantastisk eventyr på PC-skjermene verden over. Seks år senere maler de videre ...Loading next content