Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 25

Dropper Madden NFL 25 til Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Her til lands er ikke Madden-serien den mest populære, men på den andre siden av Atlanterhavet snakker man heller om NFL-feber enn fotballfeber. Ok, de sier kanskje fotballfeber der også, men da snakker de om amerikansk fotball og ikke europeisk (kremt, ordentlig) fotball.

I alle tilfelle har Electronic Arts nå kunngjort at de ikke kommer til å slippe en Wii U-versjon av Madden NFL 25, til skuffelse blant Wii U-spillere uavhengig av verdensdel.

Samtidig kunne de røpe at både Tiger Woods PGA Tour 14 og NHL 14 vil lide samme skjebne, og det er fortsatt uklart om FIFA 14 vil finne veien til Nintendos nyeste.

Madden NFL 25 skal på sin side slippes til både dagens og morgendagens konsoller fra Sony og Microsoft, etter planen i løpet av 3. kvartal av 2013.

Madden NFL 25
Hoppsann.

Relaterte tekster

0
Over én million solgte Madden NFL 25

Over én million solgte Madden NFL 25

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

EA meddeler at det bare har tatt noen dager å selge én million eksemplarer av Madden NFL 25. Siden lanseringen har dessuten spillet rukket å komme opp i seks millioner...

2
Dropper Madden NFL 25 til Wii U

Dropper Madden NFL 25 til Wii U

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Her til lands er ikke Madden-serien den mest populære, men på den andre siden av Atlanterhavet snakker man heller om NFL-feber enn fotballfeber. Ok, de sier kanskje...Loading next content