Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuse

Dropper nettpass og mikrotransaksjoner i Fuse

Insomniac Games går mot strømmen og dropper to omdiskuterte forretningsmetoder i det kommende samarbeidsspillet deres.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Online-pass, altså koder du må skrive inn for å få tilgang til nettjenestene i spill, blir stadig mer vanlig i alle sjangere. Det samme kan sier om mikrotransaksjoner, som lar deg kjøpe utstyr og annet snadder innad i spillene, for ekte penger.

Når det er sagt er mange motstandere av disse trendene, og nå melder utviklerhuset Insomniac Games, som jobber med actionspillet Fuse, at de velger å gå mot strømmen. Det kommer frem av spørsmål og svar-delen av Fuse-nettsidene, der Insomniac skriver hvitt på svart at hverken online pass eller mikrotransaksjoner er en del av spillet.

De forklarer samtidig at Fuse har full støtte for lokal samarbeidsspilling på delt skjerm og at denne modusen til og med kan kombineres med co-op-spilling over nett. Det kan vi like!

Fuse

Relaterte tekster

6
FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet av Tobias Garsten - GR SE

Fra skaperne av Ratchet & Clank og Resistance-serien kommer årets kanskje minst vågale spill. Men må Fuse ta sjanser for å levere resultater? En forvirret Tobias har svaret.

4
Prøvespill Fuse i morgen

Prøvespill Fuse i morgen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er spent på actionspillet Fuse, som blander Insomniac Games' kjærlighet for spinnville våpen med samarbeidsspilling for inntil 4 actionjunkies, bør du fyre opp...

6
Dato spikret for Fuse

Dato spikret for Fuse

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.Loading next content