Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 3

Dropper Shepard i Mass Effect 4

- Spillet vil ha en helt annen kontekst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da det kom frem at Bioware gjerne vil lage flere Mass Effect-spill, var mottagelsen blandet. På én side jublet fansen over nyheten, men samtidig var de redde for hva nye spill ville gjøre for historien samlet sett.

Slutten i Mass Effect 3 (i hvertfall én av dem) utelukket ikke nye eventyr med Commander Shepard i hovedrollen, men selv om Shepard er elsket av fansen føler mange at det er på tide å la ham/henne hvile.

Denne følelsen deler de imidlertid med utviklerne, som nå har slått grundig fast at Shepard ikke blir hovedpersonen i flere spill:

- Det er én ting vi er helt sikre på. Det blir ikke mer Shepard, og trilogien er over, forklarer produsent Fabrice Condominas.

- Mass Effect-universet er umåtelig stort, og på det nåværende tidspunkt vet vi ikke engang hvilken tidsperiode vi skal satse på. Det vi holder på med nå er å samle inn ideer og feedback fra de ulike teamene, slik at vi har flere ting å spille på, fortsetter han.

Når det gjelder hovedpersonen i det neste Mass Effect-kapitelet har altså ikke utviklerne bestemt seg for noe, men én ting er i hvert fall sikkert. Det neste spillet vil skille seg ut fra de forrige tre:

- Vi vil ikke lage en Shapard 2, eller et Mass Effect 4 der du ganske enkelt spiller en soldat av typen vi har møtt i trilogien. Spillet vil heller ha en helt annen kontekst, avslutter Condominas.

Hva vil du aller helst se i det neste Mass Effect-spillet?

Mass Effect 3

Relaterte tekster

Mass Effect 3Score

Mass Effect 3

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Sollien

BioWares episke trilogi er ved veis ende og Mass Effect 3 føyer seg inn i rekken med et dramatisk klimaks. Det er visuelt vakrere, mer filmatisk og spennende enn tidligere...

0
Åtte nye spill til Origin Access-hvelvet

Åtte nye spill til Origin Access-hvelvet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For kort tid siden videreførte EA Xbox One-tjenesten "EA Access" til PC-plattformen, og da under navnet "Origin Access". Alle som abonnerer på denne tjenesten kan nå se...

1
Mass Effect-produsent forlater Bioware

Mass Effect-produsent forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Som produsent (executive producer, for å være nøyaktig) for Mass Effect-serien har Casey Hudson vært en viktig person for spillets utvikling. Nå kan Bioware imidlertid...

2
Mitt navn er Shepard, Sarah Shepard

Mitt navn er Shepard, Sarah Shepard

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du droppet standardnavnene Jon (mann) eller Jane (kvinne) i Mass Effect-serien, fikk du sjansen til å skape ditt eget fornavn til hovedpersonen Commander Shepard....

Bioware snakker neste Mass Effect

Bioware snakker neste Mass Effect

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Selv om trilogien om Commander Shepard er over har Bioware vært klare på fremtiden til den elskede Mass Effect-serien. Nye kapitler er nemlig lang fra noen umulighet...Loading next content