Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2012

Dropper Xbox 360-demo av PES 12

Men en ny demo er rett rundt hjørnet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede i forrige måned slapp utvikler Konami den første av to planlagte demoer fra det kommende Pro Evolution Soccer 2012 til PC og Playstation 3, med tanker om å slippe den også til Xbox 360 på et senere tidspunkt. Nå viser det seg at dette ikke vil bli noe av:

- Jeg er lei meg over å måtte bekrefte at den første demoen av PES2012 på 360 ikke vil bli lansert på grunn av problematikk på begge sider. Vi prøvde hardt å få det på plass, men måtte gi opp, forklarer PES Europa-leder Jon Murphy på Twitter.

Murphy kunne imidlertid samtidig bekreftet at den andre demoen fra spillet er rett rundt hjørnet og at denne vil bli sluppet til alle tre plattformer. Mens den første demoen var basert på en uferdig versjon av spillet er den andre basert på den ferdig utgaven.

Kilde: CGV.

Pro Evolution Soccer 2012
Pro Evolution Soccer 2012Pro Evolution Soccer 2012

Relaterte tekster

Pro Evolution Soccer 2012Score

Pro Evolution Soccer 2012

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Det er fortsatt et herlig pasningssystem og en god ballfølelse i Pro Evolution Soccer-serien, men årets utgave er ingen vesentlig forbedring i forhold til fjorårets...

7
Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2012

FORSPILL. Skrevet av David Moschini - GR DE

Pro Evolution Soccer byr på oppgraderte animasjoner, og et helt nytt syn på forsvarsspill. Vi har skrudd inn knottene og prøvespilt årets bidrag fra Konami.Loading next content