Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

DS bedre enn PSP?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en undersøkelse WaveMetrix har gjennomført kommer det frem at konsumentene foretrekker Nintendo DS fremfor PlayStation Portable. Forbrukerne ble spurt om alt fra spillene, kvaliteten, skjermkvalitet, bruksverdien og så videre, og i nesten alle de vitale kategoriene kom Nintendo DS seirende ut.

Les hele rapporten her.

Spillene - DS-eierene er først og fremts misfornøyde med at mange av spillene kun er oppjusterte GBA-spill. Det er også en generell holdning at det er altfor mange puzzle-spill til formatet. PSP-eiere er misførnøyde med antallet spill til formatet.

Kvaliteten - Her kommer begge to dårlig ut, men PSP er klart den verste av de to. Det blir fort riper i DS`en, men PSP-eiere klager over døde pixler, dårlig analog-stikke, kokhett batteri, knappeproblemer, dårlig batteritid, osv.

Verdi - De spurte i undersøkelsen syns helt klart at DS`en er mer "kjøpverdig" enn PSP. Det betyr ikke at den er noe bedre, men folk syns de får mer for pengene om de investerer i en DS.

MERK! - Det er viktig å huske på at undersøkelsen egentlig bare speiler meningene til de spurte i undersøkelsen, og ikke nødvendigvis resten av verden. Ta det med en klype salt, selv om det er noen interessante poeng å ta med seg.

DS bedre enn PSP?


Loading next content