Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Du kan nå eie Cal Kestis' lyssverd

En begrenset utgave av våpenet er utgitt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har spilt Star Wars Jedi: Survivor og har vært desperat etter å få tak i Cal Kestis' lyssabel har vi gode nyheter til deg. Den britiske shopDisney-butikken selger nå en begrenset utgave av våpenet, som i likhet med sverdet i spillet kan tilpasses etter din smak.

Med en pris på £ 360 har denne lyssabelen to individuelle håndtak som kan settes sammen, med hver sin spesielle fargeskiftende funksjon som lar deg bytte mellom seks unike farger. Den kommer også i et treutstillingsvindu med grafikk og Jedi Order -logoen på lokket.

Siden dette er et produkt i begrenset opplag blir det bare laget 7 500 enheter, noe som betyr at det kan det være lurt å klikke deg inn til shopDisney nå for å legge den til i samlingen din. Den gode nyheten er at lyssabelen ser ut til å være klar for levering, så du kan til og med ha den i hendene tidlig neste uke.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content