Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Siege

Du kan spille Rainbow Six: Siege helt gratis i helga

Ubisoft feirer den kommende lanseringa av det nye Outback-kartet i Rainbow Six: Siege med en gratishelg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft sitt skytespill Rainbow Six: Siege holder det fortsatt gående, og hvis du har hatt lyst til å bli med på moroa har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig spille Siege helt gratis i helga!

Gratishelga kjøres i gang for å feire den kommende lanseringen av det nye Siege-kartet Outback, og går av stabelen den 14-17. februar på PC, PlayStation 4og Xbox One. Du kan forhåndsnedlaste spillet fra i dag av, og all fremgangen du gjør i helga blir med videre hvis du bestemmer deg for å kjøpe spillet når helga er omme. Og det kan lønne seg, for spillet har nemlig opp til 60% rabatt frem til den 18. februar.

Du kan sjekke timeplanen for gratishelga her.

Er helgeplanene dine klare?

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content