Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Du må spille Gotham Knights flere ganger for å oppleve hele historien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har visst en stund at de fire spillbare karakterene i Gotham Knights vil endre historien til Warner Bros. Games Montréals kommende Gotham Knights avhengig av hvem du spiller som, og dette viser seg å være mer omfattende enn mange forventet.

Takket være et intervju som Play Magazine (takk, PC Gamer) har gjort med studioets Game Director Geoff Ellenor og Cinematics Director Wilson Mui, vet vi nå at du faktisk ikke vil kunne oppleve hele spillets historie i en enkelt gjennomspilling:

"Vi har faktisk laget fire [historier], ikke bare én!" sa Mui. Ellenor fulgte opp med å si at Du vil ikke se alt i en enkelt gjennomspilling. Bare fordi det er så mye innhold som er unikt for heltens oppfatning av hva som skjer og hva som har skjedd."

Når det gjelder hvordan dette vil fungere, blir vi fortalt at hver scene med forskjellige karakterer er "veldig lik", men at "hver karakter har sin egen versjon" som gir "små subtile forskjeller". Disse er igjen basert på karakterens bakgrunnshistorie og opplevelsene de har hatt som har ført dem dit de er i dag i eventyret.

Gotham Knights

Relaterte tekster

0
Gotham KnightsScore

Gotham Knights

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

DC og Warner Bros. har funnet sitt svar på Square Enix sitt Marvel's Avengers...på godt og vondt.Loading next content