Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever-demo på vei

For First Access-medlemmer i først omgang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gearbox Software har tidligere lovet at det skulle komme en spillbar demo av Duke Nukem Forever før lanseringen. Nå kan det se ut som denne er rett rundt hjørnet, i hvert fall for de som er medlem av Gearbox' First Access Club.

Utvikleren har nemlig begynt å sende ut e-poster til alle medlemmene der de spør etter deres foretrukne plattform, og ber om svar innen 15. mai. Gearbox har foreløpig ikke satt noen dato for demoen, men sier at dette vil bli annonsert snart.

Hvis du ikke er medlem av First Access-klubben er det foreløpig to måter å bli det på. Du kan enten forhåndsbestille Duke Nukem Forever fra en av de utvalgte forhandlerne, eller punge ut for GOTY-utgaven av Borderlands. Besøk spillets forumsider for mer info.

Gearbox har også sendt ut en rekke nye bilder som tar for seg noe av det vi kan vente oss i spillets flerspillerdel. Her finnes både jetpacks, miner, enorme våpen og "Dick Sauce", og bildene ser du rett under denne teksten.

Duke Nukem ForeverDuke Nukem Forever
Duke Nukem ForeverDuke Nukem Forever
Duke Nukem ForeverDuke Nukem Forever

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...Loading next content