Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

Duke Nukem forsinket på nytt

Er det snakk om 14 nye år?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklingen av Duke Nukem Forever har mildt sagt tatt sin tid, hele 14 år for å være nøyaktig. Når det ble klart at spillet ville komme ut i mai i år ble mange gledelig overrasket, men nå har spillet blitt utsatt nok en gang.

Utvikler Gearbox Software har nemlig annonsert at utgivelsesdatoen til hertugens gjenfødsel er blitt forsinket med ca. én måned, fra 6. mai til 10. juni.

Heldigvis er Gearbox selv klar over ironien i nok en utsettelse, og behandler det hele med humor. Filmsnutten avsluttes med påskriften Duke never comes early og We're sorry. Med andre ord beklager Gearbox det hele, men hertugen tar seg alltid den tiden han trenger.

Duke Nukem Forever
Fashionably late: Skal vi tro greven, er hastverk lastverk.
HQ

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...Loading next content