Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

DX11 til Crysis 2 neste uke

Den etterlengte oppdateringen er snart klar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter litt frem og tilbake bekreftet Crytek for noen måneder siden at Directx 11-støtte til Crysis 2 så absolutt var på vei. Nå har utvikleren endelig satt en dato for den etterlengtede oppdateringen.

Spillversjon 1.9 skal slippes på PC førstkommende mandag (27.6), og sammen med denne kommer støtten for Directx 11.

Har du tilstrekkelig maskinvare i din PC ligger med andre ord forholdene til rette for et enda mer grafisk imponerende Crysis 2 fra mandag av. Av tekniske forbedringer innfører DX11 blant annet avanserte teknikker som tesselering og parallax occlusion mapping, samt forbedrede skygger, mer realistiske vanneffekter, større depth of field og forbedret motion blur.

For å kunne nyte alt dette er du imidlertid nødt til å laste ned en teksturpake ved siden av 1.9-oppdateringen. Denne pakken etter sigende legge til skarpere teksturer med høyere oppløsning i spillet.

Teksturpakken og programoppdateringen slippes samtidig. Ta turen over til MyCrysis.com for alle detaljene.

Crysis 2
Crysis 2Crysis 2
Crysis 2Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...Loading next content