Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 viser forskjellen på PS4/Xbox One og PS5/Xbox Series

Samt hvordan å spille med andre har blitt bedre, nye deler av byen og noen andre godbiter som ikke akkurat demper forventningene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne i Techland var raskt ute med å si at de ikke ville gjøre den samme tabben som CD Projekt Red gjorde da sistnevnte ikke viste stort av Cyberpunk 2077 på PS4 og Xbox One før lansering, og i dag gjorde de endelig som lovet.

Kveldens Dying 2 Know-stream var nemlig stappfull med interessante gameplayklipp og detaljer. I tillegg til å vise frem Dying Light 2 Stay Human på PlayStation 4 og Xbox One X får vi også se hvordan det er å spille med andre og vite at alle spillere får beholde alt utenom historiefremgang når de er sammen (bare verten sin historie registrerer fremgangen). I kjent stil har vi også fått en ny gameplaytrailer som blander både historie, parkour og slåssing. Du kan se hele showet og gameplaytraileren under.

HQ
HQ
Dying Light 2 Stay Human

Relaterte teksterLoading next content