Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dying Light

Dying Light blir penere på PlayStation 5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Techland var relativt raskt ute med utsette Dying Light 2 Stay Human fra den opprinnelige lanseringsdatoen i desember av frykt for å bli knust av Halo Infinite, men studioet driver ikke bare med siste finpuss i disse dager.

De som driver Techland sin Twitter-konto avslører at fansen endelig skal få viljen sin, for studioet jobber med en PlayStation 5- og Xbox Series-oppdatering til Dying Light. Akkurat hva denne vil forbedre vites ikke, så vi må nøye oss med å bare håpe på en oppgradering til 60 bilder i sekundet og litt penere teksturer en stund til.

Dying Light

Relaterte tekster

0
Dying Light: The FollowingScore

Dying Light: The Following

ANMELDELSE. Skrevet av Jerry Fogselius

Utenfor Harran venter et enda større område. De levende døde regjerer der også, men de er ingen match offroad-bilen din. Dette er en utvidelse slik utvidelser SKAL gjøres!Loading next content