Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dynasty Warriors 9

Dynasty Warriors 9 får grafikkvalg på PS4 Pro & XBX

Følger i fotsporene til Nioh.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dynasty Warriors 9, som vi spilte litt av på TGS, er det neste tilskuddet til serien fra Koei Tecmo og Omega Force. Det kommer til PC, PS4, og Xbox One neste år, og det viser seg at konsollspillerne får noen valgmuligheter.

Mer spesifikt så snakker vi om de som har en PS4 Pro eller skaffer seg Xbox One X når den kommer, for produsent Akihiro Suzuki bekreftet nylig at DW9 kommer til å følge i Niohs fotspor og tillate spillere å velge en høyere oppløsning eller en forbedret bildehastighet.

Suzuki fortalte Gamereactor at spillerene vil kunne velge mellom 30 FPS og en dynamisk tilpasset oppløsning, eller lavere oppløsning og 60 FPS.

Hva velger du, bedre oppløsning eller høyere FPS?

HQ
Dynasty Warriors 9Dynasty Warriors 9Dynasty Warriors 9

Relaterte tekster

1
Dynasty Warriors 9Score

Dynasty Warriors 9

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop

Sam har lekt seg litt i den åpne verdenen til Dynasty Warriors 9, men hvor gøy har han egentlig hatt det?

2
Dynasty Warriors 9 kommer i februar

Dynasty Warriors 9 kommer i februar

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere i år kunne Omega Force avsløre at Dynasty Warriors 9 slippes i Japan i februar, noe mange fryktet betydde at vi måtte vente til høsten eller senere her til...Loading next content