Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dynasty Warriors 9

Dynasty Warriors 9 får splitscreen og online co-op

Koei Tecmo kunngjorde også en demo-versjon.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dynasty Warriors 9 har ikke vært en favoritt blant fansen, men Koei Tecmo håper de kan forbedre spillernes opplevelse med noen nye spillmoduser, nemlig splitscreen co-op og online co-op, som de nylig kunngjorde via et intervju med Famitsu, hvor produsent Akihiro Suzuki og regissør Atsushi Miyauchi snakket om fremtidsplanene sine for spillet.

De nye samarbeidsmodusene implementeres i dag, som lar deg spille sammen med en venn eller med fremmede via matchmaking. PlayStation 4-utgaven har foreløpig ikke cross-play, og du trenger et PS Plus-abonnement for å spille online.

Ifølge Dual Shockers lanseres en digital demo-versjon av Dynasty Warriors 9 den 1. november. Her kan du velge blant 90 forskjellige offiserer, og kose deg med rundt fire timer med gameplay. Demoen inkluderer online co-op, og det er også mulig å kjøpe Character Scenarios fra hovedspillet i denne prøveversjonen.

Videre sa Miyauchi og Suzuki at de ikke har noen planer om å legge til flere figurer, men det kommer nye antrekk, våpen og scenarioer via DLCer i løpet av det neste halve året.

Tror du co-op kan forbedre Dynasty Warriors 9?

Dynasty Warriors 9
Dynasty Warriors 9Dynasty Warriors 9Dynasty Warriors 9

Relaterte tekster

1
Dynasty Warriors 9Score

Dynasty Warriors 9

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop

Sam har lekt seg litt i den åpne verdenen til Dynasty Warriors 9, men hvor gøy har han egentlig hatt det?

2
Dynasty Warriors 9 kommer i februar

Dynasty Warriors 9 kommer i februar

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere i år kunne Omega Force avsløre at Dynasty Warriors 9 slippes i Japan i februar, noe mange fryktet betydde at vi måtte vente til høsten eller senere her til...Loading next content