Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dynasty Warriors 9

Dynasty Warriors 9-trailer forteller alt du må vite

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg digger virkelig såkalte "101"- eller "Alt du må vite"-trailere. Om gjort riktig, gjør de bare en så veldig god jobb med å gi oss en fin oversikt over hva spillet de representerer har å by på, noe som gjør det lettere å se om det er noe man bør holde et ekstra godt øye med eller ei. Derfor er det godt å få en slik trailer for Dynasty Warriors 9 nå som spillet bare er en måned unna.

I dagens trailer får vi blant annet forklart hvordan alle figurene i spillet har blitt designet fra bunnen av, at det nye fokuset på en åpen verden lar oss utforske nye områder for ressurser eller gjemte gjenstander, hvordan vi kan lage mat eller nye våpen for å bli sterkere, og at vi nå også kan forbedre hesten vår utover i spillet. På toppen av det hele får vi se mer av hvordan det nye State Combo-systemet fungere, så det er ikke tvil om at Dynasty Warriors 9 kommer med en god del nytt til fansen.

HQ
Dynasty Warriors 9

Relaterte tekster

1
Dynasty Warriors 9Score

Dynasty Warriors 9

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop

Sam har lekt seg litt i den åpne verdenen til Dynasty Warriors 9, men hvor gøy har han egentlig hatt det?

2
Dynasty Warriors 9 kommer i februar

Dynasty Warriors 9 kommer i februar

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere i år kunne Omega Force avsløre at Dynasty Warriors 9 slippes i Japan i februar, noe mange fryktet betydde at vi måtte vente til høsten eller senere her til...Loading next content