Norsk
Gamereactor
nyheter
Unreal Championship

E3: Unreal Championship

Lead Designer James Schmalz fra Digital Extremes viser frem det kommende Unreal Championship for GameReactor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Digital Extremes hadde invitert oss ned til deres bod for å ta en nærmere kikk på Unreal Championship - en ny tittel, som bare har vært i produksjon i fire måneder.

HQ

Fyren, som viste frem spillet, var James Schmalz, som er Lead Designer på Unreal Championship. Han startet presentasjonen med å fortelle litt om bakgrunnen for spillet.

Gladiatorer i en fjern fremtid
Unreal Championship finner sted i samme univers som Unreal Tournament, det har gått en del år, så vi er et godt stykke ut i fremtiden. En ny alienrace har gjort om Unreal Tournament til deres egen, og de har erobret seks planeter til å hjelpe dem med å kjøre UC. Med andre ord benytter de innbyggerne som gladiatorer.

Spillet inneholder 24 forskjellige modeller, og merk deg, at jeg skriver MODELLER. Ikke bare to eller fire modeller med forskellige skins, men 24 totalt forskjellige modeller, med hver deres animasjon og utseende.

Opp på Hover-scooteren
Med i spillet kommer også flere forskjellige kjøretøyer, og en av dem vi så var en hover-scooter-ting, som man kan hoppe på, for så å sveve dit man vil. Visse av de nye kjøretøyene har kanoner, så en spiller kan styre kanonen, mens en annen konsentrerer seg om å
styre. Det vil naturligvis være mulig for fiender å skyte enten han som styrer eller skytten.

Skyggespill
En annen fet ting er at det er med ekte skygger. Står du for eksempel under en vifte, som solen skinner gjennom, så får du skyggene glidene over deg. Det samme gjør seg gjeldende i røyk, hvor du kan se skyggene spille med røyken. Skyter du et par runder gjennom røyken, sprer den seg, og løper du gjennom, trekker du en hale av røyk etter deg, akkurat som i virkeligheten. SKIKKELIG lekkert!

Spillet kommer bare på Xbox, og det ser ut til å bli en av de store titlene.

Du kan se bilder fra Unreal 2 og Unreal Championship (dem som er merket med Xbox-logo) i denne nyheten.

Relaterte tekster

0
Unreal Championship 2 – 17 blendende skjermiser!

Unreal Championship 2 – 17 blendende skjermiser!

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Det strømmer inn med nye skjermiser etter at Microsoft hadde holdt sin pre-E3 konferanse. Den seneste bunken kommer fra Unreal Championship 2: The Liandri Conflict, som allerede ble annonsert i mars i år. Innenfor har vi de siste skjermisene.

0
Unreal Championship 2 - annonsert

Unreal Championship 2 - annonsert

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Microsoft og Epic Games har i dag annonsert oppfølgeren til Xbox versjonen av Unreal Championship, som har fått undertittelen The Liandri Conflict. Vi har mer info innenfor!

0
Ny Unreal Championship oppdatering

Ny Unreal Championship oppdatering

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Er du en av de som allerede har skaffet deg Xbox Live og Unreal Championship til Xburken, har vi gode nyheter. En rykende fersk oppdtering er i dag tilgjengelig via Xbox Live!

0
Epic starter nytt underselskap

Epic starter nytt underselskap

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Amerikanske EPIC, som står bak Unreal II til PC og Unreal Championship til Xbox, har nettopp annonsert at de har startet et lite nytt underselskap, og navnet på den lille nye er Scion.

0
Unreal Championship får patch?

Unreal Championship får patch?

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Digital Extremes har nettopp luftet tanker om å sende ut en patch til Unreal Championship, som skulle rette opp på problemer med et par våpen, grenser på banene og den til tider haltende frame-raten. Vi har detaljene.



Loading next content