Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1942

EA bekrefter Battlefield 1942 utvidelse

Electronic Arts har nettopp sendt oss en pressemelding som bekrefter at utvidelsespakken, Road to Rome er på vei! Vi har mer info innenfor!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Electronic Arts har nettopp sendt oss en pressemelding som bekrefter at utvidelsespakken, Road to Rome er på vei! Vi har mer info innenfor!

HQ

Her følger pressemeldingen i sin helhet:
EA ser mot Roma og planlegger lansering av Battlefield 1942: The Road to Rome.

Oslo 21/11 2002 - Electronic Arts™ kan med glede fortelle at ryktene om en utvidelsespakke for spillet Battlefield 1942™ er korrekte. Utvidelsespakken heter Battlefield 1942: The Road to Rome. Fokus i Road to Rome er flerspillerfunksjoner, altså de elementene som spillere av originalspillet har benyttet seg mest av. Nye kart, flere kjøretøy og flere nye kampstyrker.

The Road to Rome vil kun fokusere på de italienske og sicilianske kamphandlingene, som har fått alt for lite oppmerksomhet i historiebøkene. Spilleren kan velge å kjempe på seks nye kart inkludert Operation Husky (Sicilia)og kampene om Anzio og Monte Cassino. Hvert enkelt kart inneholder en mengde nøye detaljerte elementer som typiske italienske hus, middelhavstrær og ikke minst slottet i Monte Cassino Monastery.

Kjøretøyer som spilleren tar kontroll over, er en viktig del av spillopplevelsen i Battlefield 1942, og i The Road To Rome er åtte nye kjøretøyer tilgjengelig, (i tillegg til de mer enn 30 som er med videre fra originalspillet). Blant disse kjøretøyene finner du; det tyske BF-110 og det britiske Mosquito kampflyene. Andre debutanter er italienske, britiske og tyske tanks, og antitanks våpen. Av nye håndholdte våpen bør den italienske Breda riflen, den britiske Sten SMG og bajonetter til rifler nevnes.

Selvsagt vil Battlefield 1942 fortsette å utvide sine omfattende flerspillerfunksjoner. I The Road To Rome vil enkelte kart støtte opp til 64 spillere, slik at opplevelsen av andre verdenskrig kamper blir så omfattende som mulig. Spilleren kan prøve seg i flere infanteriklasser, og benytte en mengde våpen fra både Aksemaktene og de allierte, samt ta kommandoen over kjøretøy for både land, sjø og luft. Dessuten inneholder Road To Rome to nye kampstyrker: Franske frigjøringsstyrker og italienske tropper.

Battlefield 1942: The Road to Rome er under utvikling hos det svensk baserte studioet Digital Illusions. The Road to Rome forventes lansert tidlig i 2003 under EA GAMES™ varemerket. Du må ha det originale Battlefield 1942 spillet for at The Road to Rome skal fungere på din PC. Battlefield 1942 har vært en stor suksess i Norge. Siden lanseringen i september har det blitt solgte nærmere 12 000 eksemplarer her til lands. Mer informasjon finnes på www.norge.ea.com.

Relaterte tekster

4
Battlefield 1942Score

Battlefield 1942

ANMELDELSE. Skrevet av Steen Marquard

Svenske Digital Illusions er garantert internasjonal heder og ære fores deres siste prosjekt.

0
Battlefield 2 med to nye skjermiser!

Battlefield 2 med to nye skjermiser!

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Så har vi fått inn blodferske skjermiser til fans av EAs battlefield-serie og de ser blendende lekre ut. At Battlefield 1942 er og blir en kjempesuksess, kan man ikke si noe på, men om Battlefield 2 blir en suksess er enda usikkert. Se skjermisene innafor

0
Battlefield 1942 har solgt vanvittig bra

Battlefield 1942 har solgt vanvittig bra

NYHET. Skrevet av Vegar Beide

Battlefield 1942 har i løpet av ganske kort tid blitt ett av de mest populære online-spillene. Nå kan svenske Digital Illusions avsløre at spillet er en uforbeholden suksess. Det har nemlig solgt imponerende siden lanseringen.

0
Massiv BF 1942 patch snart klar

Massiv BF 1942 patch snart klar

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ultrapopulære Battlefield 1942 får snart en ny og meget omfattende patch, som utvilsomt vil glede de mange som spiller dette spillet kronisk. Det dreier seg nemlig om intet mindre enn en 250 MB påfylling.

0
Ny Battlefield 1942 patch

Ny Battlefield 1942 patch

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Electronic Arts har nettopp sluppet en ny patch til Battlefield 1942, som bl.a. inneholder smårettelser og annet nødvendig snadder. Vi har naturligvis linken.Loading next content