Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

EA bringer National Women's Soccer League til FIFA 23

Den USA-baserte ligaen får sin debut i fotballspillet neste uke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA Sports dobler ned på sitt kvinnefotballfokus ved snart også å innlemme National Women's Soccer League i FIFA 23. Dette vil bringe den USA-baserte ligaen inn i spillet, og er en del av et partnerskap som også inkluderer National Women's Soccer League Players Association for å representere kvinnefotball mer autentisk. .

Partnerskapet kommer til alle versjoner den 15. mars, og introduksjonen av 12 NWSL-lag, alle tilgjengelige i Kick Off, Tournament Mode, Head to Head-sesongen, Co-op Seasons og Online Friendlies-moduser. Det vil også være fire NWSL-stadioner tilgjengelig, samt offisielle drakter, trofeer, feiringer og mer.

"NWSLs integrering i EA Sports FIFA 23 er en monumental milepæl for ligaen, spillerne og millioner av fotballfans over hele verden mens vi fortsetter å skyve grenser for kvinnekampen," sier Jessica Berman, kommisjonær for NWSL. "Idrettsutøverne som kaller NWSL sitt hjem er noen av de beste i verden, og vi er glade for muligheten til å vise frem talentet deres ytterligere gjennom denne unike spillopplevelsen."

Alt dette kommer foran den 11. NWSL-sesongen som starter 25. mars.

HQ
FIFA 23

Relaterte tekster

0
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA tar farvel med FIFA, men gir de det en verdig avskjed? Daniel har sjekket.Loading next content