Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Godfather II

EA deler ut våpen

Ulovlig pressemateriale i USA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillmedier får ofte tilsendt spesialutgaver av spill fra utgiverne. Her på kontoret har vi et helt skap fullt av hoppetau, kondomer, dukker, ørkensand og masse annet som vi har fått tilsendt sammen med nye spill. Smøregaver vil noen påstå, stemningsskapende og informativt vil andre si.

Men av og til går utgiverne over streken. Nå sist Electronic Arts i USA som har sendt med en forgylt slåsshanske sammen med pressematerialet til The Godfather II til amerikanske medier. Kult nok, hadde det ikke vært for at slåsshansker er ulovlig i mange amerikanske stater. EA har nå bedt journalistene om å returnere slåsshanskene, men det er ikke helt uproblematisk ettersom det faktisk er ulovlig å sende våpen i posten i USA.

Jaja, tankene våre går til en promo-effekt vi fikk utdelt i forbindelsen med lanseringen av Goldeneye fra Electronic Arts. Den var også forgylt, men det var langt fra en slåsshanske. Vi deler ut et gratis spill til den første som gjetter hva vi fikk fra EA i kommentarfeltet under!

Relaterte tekster

The Godfather IIScore

The Godfather II

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Roar Spørkel

Electronic Arts kommer med et tilbud det er passelig vanskelig å takke nei til. Kim Roar har inntatt rollen som Don...Loading next content