Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect

EA hinter til Mass Effect-remaster

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Husker dere da Electronic Arts' Pete Moore kritiserte studio som lagde remastere, og sa det kun var folk som var tomme for ideer som jobbet med slike? Nå har EA fått en annen tone.

I et intervju med Gameinformer svarte EAs visepresident, Patrick Söderlund, dette på spørsmålet om de har endret mening, og nå vil lage remastere, for eksempel Mass Effect-trilogien:

"Hva som har endret seg er at markedet nå har bevist at folk ønsker det, kanskje mer enn da vi snakket sist. Enkelte lagde dem før, men jeg tror det nå er enda sterkere bevis for at dette er noe folk virkelig vil ha. Det ærlige svaret er at vi absolutt ser aktivt på det. Jeg kan ikke annonsere noe i dag, men du kan forvente at vi vil følge etter partnerene våre i Activision og andre selskaper som har vært suksessfulle med dette."

Han sier videre at de ikke kommer til å utvikle remastere av alt siden de har enkelte krav for å gjøre det:
"Vi må være forsiktige med å velge de rette spillmerkene for de rette grunnene til rett tid. En remaster er noe du bare kan gjøre, eller gjøre det skikkelig bra. Jeg ønsker å være sikker på at om vi skulle gjøre det så skulle vi gjøre det veldig bra, og at folk føler at det er det samme spillet, men at det føles så mye bedre i den nye formen.

Det virker altså som om EA har forstått hvor mye enkelte ønsker seg remastere av spillene deres. Ønskene om Mass Effect-trilogien har nok runget høyest, men hvilke andre spill ønsker du å se i forbedret form? Dead Space, Dragon Age, Black, Dante's Inferno, Crysis eller hva?

Mass Effect

Relaterte tekster

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et av fjorårets beste spill har dukket opp på PC. Adrian har spilt gjennom Mass Effect for tredje gang, og er storfornøyd.

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter vinter og vår med venting er endelig Biowares Mass Effect her. Frode har sett lyset! Les anmeldelsen på innsiden...

2
Ti år med Mass Effect

Ti år med Mass Effect

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I dag er det 7. november, en helt vanlig dag for de aller fleste. Men for Mass Effect-fans er det N7-Day, og akkurat denne N7-dagen markerer at det første Mass...

5
EA hinter til Mass Effect-remaster

EA hinter til Mass Effect-remaster

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Husker dere da Electronic Arts' Pete Moore kritiserte studio som lagde remastere, og sa det kun var folk som var tomme for ideer som jobbet med slike? Nå har EA fått en...

0
Kan slippe Xbox 360-spill til EA Access

Kan slippe Xbox 360-spill til EA Access

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Som du sikkert har fått med deg, var bakoverkompatibilitet på Xbox One en av Microsofts E3-overraskelser i juni. Ett av disse Xbox 360-spillene som kan nytes på Xbox One...Loading next content