Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield Mobile

EA kansellerer Battlefield Mobile

Spillet var bare i sin myke lanseringsfase.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

En bølge av skuffende spillnyheter traff oss nylig, og blant historiene rundt kanselleringen av Apex Legends Mobile og forsinkelsen av Star Wars Jedi: Survivor, har du kanskje gått glipp av kunngjøringen om at Battlefield Mobile også ble kansellert.

HQ

Som rapportert av VentureBeat, ser det ut til at EA ønsker å ha en mer enhetlig tilnærming med Battlefield, slik at spillerne kan bli med i det samme spillet fra forskjellige plattformer.

Respawn sa i en uttalelse angående kanselleringen at "vi vurderer hvordan mobil passer inn i vår strategi ... Vi er fortsatt svært opptatt av å utnytte Battlefields enorme potensial. Vi jobber hardt med å utvikle Battlefield 2042, og er i førproduksjon av våre fremtidige Battlefield-opplevelser i våre mange studioer over hele verden.»

Battlefield Mobile hadde ikke offisielt lansert ennå, så det kan være mindre skuffende å finne ut at det ikke kommer til å se dagens lys sammenlignet med nyheten om at Apex Legends Mobile blir lagt ned. Likevel kommer det sannsynligvis til å skuffe de som ønsket Battlefield-opplevelsen fra mobilenheten sin.

Battlefield Mobile

Relaterte teksterLoading next content