Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tiger Woods PGA Tour 14

EA kutter ut Tiger Woods

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts kunne i går kveld melde at det mangeårige samarbeidet deres med goflstjernen Tiger Woods nå har kommet til veis ende. Dette betyr at Woods ikke blir å se på omslaget til fremtidige spill i PGA Tour-serien, men det betyr ikke at serien i seg selv skal avvikles.

Snarere tvert imot kunne EA annonsere at arbeidet er godt igang med det neste spillet i serien, som skal slippes til både dagens og morgendagens konsoller (med vesentlige visuelle forskjeller).

Det er heller ikke noe ond blod å spore mellom de to partene som nå går hver til sitt:

- Vi har alltid vært store fans av Tiger, og vi ønsker han hell og lykke og fortsatt suksess i fortsettelsen av karrieren hans, skriver EA om bruddet.

Nå savner vi bare en telefon til Suzann "Tutta" Pettersen, slik at vi kan få en nordmann, eller rettere sagt en nordkvinne, på omslaget fremover.

Tiger Woods PGA Tour 14

Relaterte tekster

1
EA kutter ut Tiger Woods

EA kutter ut Tiger Woods

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Electronic Arts kunne i går kveld melde at det mangeårige samarbeidet deres med goflstjernen Tiger Woods nå har kommet til veis ende. Dette betyr at Woods ikke blir å se...

3
Er Tiger Woods PGA Tour 15 nedlagt?

Er Tiger Woods PGA Tour 15 nedlagt?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Trist melding til alle golfentusiaster. Det kan se ut som det neste spillet i Electronic Arts' Tiger Woods PGA Tour-serie, altså Tiger Woods PGA Tour 15 aldri vil se...Loading next content