Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 22

EA og Adidas feirer Pride-måneden i FIFA 22

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA kunngjør at de har gått sammen med Adidas for å feire Pride-måneden sammen i FIFA 22. Dette kommer i form av en ny omgang kosmetiske gjenstander fra Adidas' Pride-kolleksjon av klær, som nå er tilgjengelig i spillmodusene FIFA Ultimate Team og Volta.

I Ultimate Team får vi vite at spillerne kan låse opp Love Unites-pakken ved å nå spesifikke milepæler, mens innholdet i Volta kommer fra å spille sesongen. Når det gjelder hvilket innhold spillerne kan se frem mot, kommer det til å være alt fra en trøye, en treningsoverall, en hettegenser og noen Ultraboost-sko i Volta samt en "serie med lyse, livlige og dristige sett" i Ultimate Team, som inkluderer den kjønnsnøytrale Tiro-trøyen.

Ta en titt på bildene:

FIFA 22
FIFA 22

Relaterte tekster

0
FIFA 22Score

FIFA 22

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Årets FIFA-spill er endelig ute, og Daniel har tatt en tur på fotballbanen for å sjekke om blant annet Hypermotion-motoren står til hypen i forkant av utgivelse.Loading next content