Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

EA og Bioware dropper Dragon Age-DLC til PS3 og 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du spiller det fortsatt ganske nye Dragon Age: Inquisition på Playstation 3 eller Xbox 360, har vi en skuffende nyhet til deg. På bloggen deres har nemlig utvikler Bioware nå kunngjort at det ikke vil komme noen flere utvidelser til disse versjonene av spillet. I stedet skal de fokuserer på å slippe DLC-pakker til PC-, Playstation 4- og Xbox One-utgavene.

For å bøte på skuffelsen har studioet dog lansert et noe kynisk nytt verktøy kalt "Save Importer", som lar deg importere de gamle lagringsfilene dine fra PS3/360 til PS4/XOne. På denne måten kan du fortsette der du slapp hvis du velger å oppgradere til den nye generasjonen, men vi mistenker at du også må kjøpe spillet på nytt.

Budskapet er uansett tydelig fra Bioware: PS3 og 360 er ut, mens PS4 og XOne er inn! Vi vet fra før at det neste spillet deres, Mass Effect: Andromeda, kun kommer til PC, PS4 og XOne. Hvis du er glad i spilling burde du nok derfor begynne å spare til en ny konsoll snart, hvis du ikke allerede har tatt steget videre.

Dragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...

3
Gamereactors store julekalender - Luke 14

Gamereactors store julekalender - Luke 14

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du nå har tilbragt ni timer inne på julekalenderen og lurer om refresh-knappen i det hele tatt fungerer, så kan jeg berolige deg med at en teknisk feil på vår side...Loading next content