Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

EA permitterer 6% av arbeidsstyrken

Selskapet planlegger å si farvel til rundt 775 personer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA slutter seg til rekken av andre spill- og medieselskaper som velger å permittere en god del av arbeidsstyrken i disse dager.

I en uttalelse om permitteringene, som kan påvirke 775 personer som jobber i EA, forteller administrerende direktør Andrew Wilson om hvordan selskapet likevel opplevde stor suksess med mange av sine ferske utgivelser, men selv om virksomheten blomstrer må det tilsynelatende fortsatt gjøres noen kutt for å tjene enda mer.

Wilson skriver:

"Når vi driver større fokus på tvers av porteføljen vår beveger vi oss bort fra prosjekter som ikke bidrar til vår strategi, gjennomgår vårt eiendomsavtrykk og restrukturerer noen av teamene våre. Disse beslutningene forventes å påvirke omtrent seks prosent av selskapets arbeidsstyrke. Dette er den vanskeligste delen, og vi jobber gjennom prosessen med den største forsiktighet og respekt."

I februar ble det rapportert at EA permitterte 200 kvalitetssikringstestere. Det er ikke gjort klart om disse er en del av de 6 prosentene eller ikke.

EA permitterer 6% av arbeidsstyrken


Loading next content