Norsk
Gamereactor
nyheter
EA Sports FC 24

EA Sports FC 24 får en gratis EM 2024-oppdatering til sommeren

Den vil sammenfalle med den store internasjonale fotballturneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA har kunngjort at de i forbindelse med Euro 2024-turneringen, som arrangeres i Tyskland sommeren 2024, kommer med en gratis oppdatering til EA Sports FC 24, slik at spillerne kan delta i den internasjonale turneringen.

Vi får ikke vite nøyaktig når oppdateringen kommer, selv om det nevnes at den vil sammenfalle med den internasjonale turneringen, noe som betyr at det sannsynligvis er rimelig å anta at den vil debutere i begynnelsen av juni, rett før Euro 2024 starter i midten av måneden.

Det vi vet, er at EA Sports FC 24 -spillere på PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch kan logge inn og spille spillet mellom 18. desember og 16. januar for å få en gratis, eksklusiv Ultimate Team Player-gjenstand som ikke kan byttes. På EA Sports FC Mobile kan spillere logge inn fra og med i dag for å få denne gjenstanden i stedet. Når det gjelder hvilken gjenstand det blir, tilbys seks spillere, inkludert:


  • Englands Jack Grealish

  • Frankrikes Ousmane Dembélé

  • Italias Federico Chiesa

  • Tysklands Florian Wirtz

  • Nederlands Virgil Van Djik

  • Spanias Alvaro Morata

Vi har også fått vite at EA Sports FC 24 vil være plattformen for eEURO-esportsbegivenheten, og at spillerne vil representere landslagene sine, og at det offisielle programmet og formatet vil bli kunngjort senere. Det vi vet, er at finalen vil bli spilt foran et live-publikum.

HQ
EA Sports FC 24

Relaterte tekster

0
EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

FIFA 24 har blitt til EA Sports FC 24, men la deg ikke lure. Navnet er dessverre den viktigste endringen i årets lite imponerende fotballspill fra EA Sports.Loading next content