Norsk
Gamereactor
nyheter
EA Sports FC 24

EA Sports FC 24s fysisk salg ned 30 % sammenlignet med FIFA 23 i Storbritannia

Men det er likevel nok til årets nest største fysiske lansering i landet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som EA Sports FC 24 har debutert for fullt og blitt lansert på PC og konsoller, har vi fått et innblikk i hvor godt spillet selger. I Storbritannia har Christopher Dring fra Gamesindustry.biz delt en rekke opplysninger om spillets fysiske lansering, og det er både en stor lansering, men heller ikke like stor som FIFA 23.

Dring bemerker at EA Sports FC 24 har hatt årets nest største fysiske lansering i Storbritannia, og at tittelen ligger bak The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, men foran Hogwarts Legacy. Når det gjelder dette sammenlignet med hva FIFA 23 oppnådde for et år siden, sies det at det fysiske lanseringssalget har gått ned 30 %, og bare Nintendo Switch har hatt en økning i lanseringssalget.

Når det gjelder hvorfor salget generelt er lavere, er det ingen tvil om at den pågående endringen i hvordan folk kjøper spill også gjelder her, ettersom flere og flere for hvert år går over til digitale kopier av spill i stedet for fysiske esker.

EA Sports FC 24

Relaterte tekster

0
EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

FIFA 24 har blitt til EA Sports FC 24, men la deg ikke lure. Navnet er dessverre den viktigste endringen i årets lite imponerende fotballspill fra EA Sports.Loading next content