Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
UFC 3

EA Sports har kunngjort UFC 3 Notorious Edition

Er kun tilgjengelig i en begrenset periode.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA har kunngjort at de har lansert UFC 3 Notorious Edition, som er tilgjengelig frem til den 15. oktober. Det tidsbegrensede utgaven feirer den kommende kampen, UFC 229, hvor Khabib Nurmagomedov møter Connor McGregor, og inneholder eksklusiv omslagskunst, in-game content og bonuser bestående av 500 UFC Ultimate Team Points, fem Notorious Ultimate Team Packs og én "Champion" du velger selv: McGregor, Georges St. Pierre, Demetrious Johnson, Joanna Jędrzejczyk eller Anderson Silva.

Alle som eier UFC 3 får disse slåsskjempene, samt Hall of Fame-utgaver av Ronda Rousey, Sean O'Mailey og Israel Adesanya. Oppdateringen kan lastes ned gratis nå.

For mer informasjon om Notorious Edition, oppdateringer og den store kampen, kan du sjekke ut den offisielle UFC-nettsiden.

Skal du skaffe deg Notorious Edition?

UFC 3

Relaterte tekster

1
Her er videoanmeldelsen vår av UFC 3

Her er videoanmeldelsen vår av UFC 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

UFC 3 er ute nå, og det er klart for å denge løs på konkurrentene sine på PS4 og Xbox One. Derfor har vi sluppet UFC-eksperten vår løs i "ringen" med årets tilskudd til...

1
Klokken 16 på GR Live: UFC 3

Klokken 16 på GR Live: UFC 3

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så har dagen endelig kommet. Tiden er inne for å denge løs på digitale folk inne i en åttekant igjen. Vi snakker selvsagt om lanseringen av UFC 3. EA Sports har lovet...Loading next content