Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
EA Sports MMA

EA Sports MMA avlyst

Men bare for danskene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var nok mange dansker som gråt seg i søvn før helgen, da det ble annonsert at EA Sports MMA ikke vil bli lansert i Danmark. Skal vi tro EA har de bannlyst naboen over dammen fra lanseringslistene fordi de reklamerer for energidrikker.

Danskene er nemlig svært strenge med reklamering av energidrikker, og av den grunn kan de se langt etter EAs eneste MMA. EA uttalte følgende rundt avlysningen:

- Vi forholder oss til lovene i Danmark, som presiserer at bruken av energidrikker in-game ikke er lov. Vi får derfor ikke muligheten til å sende ut spillet. EA Sports MMA avbilder MMA-sporten i all sin realisme, og inkluderer altså bruken av energidrikker.

EA Sports MMA

Relaterte tekster

3
Vi spiller EA Sports MMA

Vi spiller EA Sports MMA

ARTIKKEL. Skrevet av Petter Hegevall

MMA blir omtalt som verdens raskest voksende sport, noe som spillbransjen tar på ramme alvor. Vi har prøvespilt EAs dengesimulator og disket opp med to tette og en badehette.Loading next content