Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
EA Sports PGA Tour

EA Sports PGA Tour utsatt til april

Vi kommer ikke til å spille golf denne måneden likevel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med bare tre uker til den planlagte lanseringen tipper jeg de fleste av dere har begynt å bli mer og mer spent på lanseringen av EA Sports PGA Tour, og ideen om en forsinkelse hadde ikke engang streifet dere. Det gjør kveldens kunngjøring desto mer skuffende.

EA har annonsert at EA Sports PGA Tour utsettes fra 24. mars til 7. april fordi utviklerne trenger et par uker på å finpusse opplevelsen. Det skader ikke akkurat at dette betyr at spillet vil lanseres sammen med Masters-turneringen heller. Noen av dere vil faktisk få varme opp til den virkelige golfen, ettersom early access-lanseringen som følger med spesialutgaver av spillet, starter 4. april.

EA Sports PGA Tour

Relaterte tekster

0
EA Sports PGA TourScore

EA Sports PGA Tour

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA Sports er tilbake i golfverdenen, men denne gangen uten Tiger Woods eller Rory McIlroy på laget. Kan det gå?Loading next content