Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killer Instinct

Eagle ankommer Killer Instinct om to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For to uker siden fikk vi vite at Eagle skulle komme til Killer Instinct denne måneden. Nå vet vi når, og hva han vil kunne gjøre.

Eagle vil helt klart bruke buen sin en god del, men har ikke uendelig med piler. Da passer det veldig godt at han har med seg en ørn som vi kan sende for å plukke opp pilene som brukes, og frakte dem tilbake til oss. Heldigvis ser det ut som om han klarer seg helt fint uten hjelp av buen også, så er du glad i nærkontakt blir ikke det noe stort problem. Om dette ser og høres fristende ut kan du merke av 27. juni på kalenderen.

HQ
Killer Instinct

Relaterte tekster

0
Ny Killer Instinct-fighter slår fra seg

Ny Killer Instinct-fighter slår fra seg

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi er kun en liten uke unna lanseringen av en helt ny fighter til Iron Galaxys populære Killer Instinct. Det handler mer bestemt om Thunders lillebror, Eagle, en fighter...Loading next content