Norsk
Gamereactor
nyheter

Earthquakes nye referansemonitor SM6BT er en kompakt og trådløs oppgradering

En av våre favoritt-PC-høyttalere har blitt trådløs og mer kompakt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Earthquake SM6BT Professional Studio Monitor "representerer det ypperste av lydkvalitet og ingeniørkunst, og setter nye standarder for høyoppløselig lydgjengivelse", og forgjengeren er referansen for PC-lyd hos Gamereactor.

Det er en videreutvikling av Mpower-8, eller StudioQuake M8 for fans, og lillebror M6 med en rekke mindre oppgraderinger og justeringer, blant annet bedre oversikt over bakpanelet.

Akkurat som de eldre versjonene bruker SM6BT en spesialtilpasset 2-tommers bredbåndsdiskant, men denne gangen er den hornbelastet. En 6,5-tommers woofer i vevd karbonfiber sørger for mellomtone og bass. Den drives av en avansert bi-forsterkerklasse A/B-arkitektur med balansert XLR/TRS-kombinasjonskontakt, ubalansert RCA-inngang og Bluetooth v5.3 med True Wireless Stereo (TWS)-paring for trådløs lydstrømming samt en subwooferutgang.

Monitoren "gir eksepsjonell klarhet og presis, kraftfull bass" og har høyfrekvent trimmekontroll for tilpasning til rommet, og bakoverrettet bassrefleksport for utvidet lavfrekvensrespons ned til 35 Hz.

Den mørke, matt, svartlakkerte finishen gjør at den ikke bare passer til spill, men også til profesjonelle studiooppsett, hjemmekinoanlegg og kontorer.

Prisen er satt til 1 200 dollar for paret.

Earthquakes nye referansemonitor SM6BT er en kompakt og trådløs oppgradering
Earthquakes nye referansemonitor SM6BT er en kompakt og trådløs oppgradering


Loading next content