Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Avatar: Frontiers of Pandora
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Mortal Kombat 1

   Ed Boon ville at alle karakterene i Mortal Kombat 1 skulle ha en kjendisstemme

   Folk gjør kanskje narr av Nitaras stemme, men det virker som om serieskaperen er en fan av hans cameos.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Kjendis-cameoer har vært en greie en stund i Mortal Kombat. I 2019 så vi Sonya Blade spilt av Ronda Rousey i Mortal Kombat 11, og vi fikk også se Arnold Schwarzenegger som Terminator. Nå, i Mortal Kombat 1, får vi se John Cena som Peacemaker, J.K. Simmons som Omni Man, og vi har allerede fått Megan Fox som Nitara.

   Ed Boon ville imidlertid ha enda flere cameoer. I en samtale med Rolling Stone avslørte han at NetherRealm desperat prøvde å få med John Wick i spillet. "Vi prøvde å få med John Wick i Mortal Kombat, men vi fikk det ikke til", sa han.

   Boon ønsker også å gå enda lenger, og en av ønskedrømmene han hadde, var å få alle karakterene spilt av en skuespiller. "En av de tingene jeg underholdt med dette spillet - og dette er 10 av 10-versjonen - som vi ikke gjorde, var: 'Hva om alle karakterene i dette spillet ble spilt av en skuespiller? Som at vi fikk Keanu Reeves til å spille Kenshi... det er en ønskedrøm. Vi tenker ikke engang på lønningene deres og alt det der. Tenk om vi hadde laget et spill der en berømt, gjenkjennelig skuespiller hadde spilt alle karakterene, og Johnny Cage var absolutt den som ville blitt spilt av Jean-Claude Van Damme."

   "Så tanken kom til oss. Men på et eller annet tidspunkt vet jeg ikke om han ville ha ønsket å gjøre motion-capture-arbeid, eller om han [sa]: 'Bare skann ansiktet mitt og la noen andre gjøre alt det andre'. Det er hundrevis av replikker med dialog som de må lese. Mange skuespillere er ikke klar over hvor sofistikerte dataspill er. Når du melder deg på, melder du deg ikke bare på for å gå inn en dag, være i innspillingsstudioet i en time, og så er du ferdig. Det er som en ekte skuespillerjobb."

   Tror du at en rollebesetning med bare kjendiser i Mortal Kombat ville fungere?

   Mortal Kombat 1

   Relaterte tekster

   0
   Mortal Kombat 1Score

   Mortal Kombat 1

   ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

   NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...   Loading next content