Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Eddie Murphy skal spille hovedrollen i ny live-action Pink Panther-film

Filmen skal også inneholde en CGI-versjon av den rosa panteren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er det noen som ikke kan nynne temaet til Pink Panther-filmene som tok verden med storm på 60- og 70-tallet under ledelse av tegneseriegeniet Peter Sellers? Karakteren og filmene har siden blitt filmatisert flere ganger med varierende suksess, og nå ser det ut til at det er på tide med et nytt forsøk.

Ifølge en rapport fra The Hollywood Reporter vil nyinnspillingen være en fortsettelse av Peter Sellers filmer snarere enn en direkte omstart. Produsenten vil være ingen ringere enn Eddie Murphy, som også sies å være den som vil ta på seg ansvaret for å spille den strålende detektiven Clouseau.

Prosjektet er fortsatt i en tidlig fase, og ingen regissør eller potensiell utgivelsesdato er kunngjort ennå. Men det er flott å se Eddie Murphy involvert i det, og forhåpentligvis vil hans komiske talenter få frie tøyler. Vi krysser fingrene for at dette blir bra.

Hva er din favoritt Pink Panther-film?

Eddie Murphy skal spille hovedrollen i ny live-action Pink Panther-film


Loading next content