Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
eFootball PES 2021

eFootball PES 2021 blir oppdatering - Konami gjør massive PS5- og Xbox Series X -endringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste dagene har det gått rykter om at utsettelsen av fotballkamper og arbeidsrestriksjoner hadde ført til at Konami ikke vil lansere et nytt eFootball PES-spill, eller Pro Evolution Soccer som det het før, i år. Nå har vi fått bekreftelsen.

I en lang melding skriver Konami at de har valgt å gjøre drastiske endringer av serien når den skal komme til PlayStation 5 og Xbox Series X høsten 2021. Blant annet skifter de ut Kojima Productions' Fox Engine med Unreal Engine, noe de sier vil hjelpe med å skape mer realistiske spillermodeller, animasjoner, fysikk og annet snadder.

Dessverre betyr dette også at det ikke blir noe skikkelig eFootball PES 2021. Dere som foretrekker japansk fotballsimulator trenger uansett ikke å være ekstremt deppet, for som en slags kompensasjon vil de selge en såkalt "season update" til eFootball PES 2021 for det de sier blir en billig penge.

HQ
eFootball PES 2021

Relaterte teksterLoading next content